POUZDAN PARTNER

KVALITET I ISPORUKA NA VREME

Osnovana 2001. godine, ZVEMIL je porodična firma stacionirana u Zapadnoj Srbiji.

Od 2002. godine počinjemo sa proizvodnjom otpresaka za sedišta i naslone za stolice od bukovog blind furnira, za potrebe opremanja.

Skoro 20 godina ZVEMIL je pouzdan partner našim klijentima u proizvodnji nameštaja, u domenu sedenja.

9

Mi smo ono što činimo iznova i iznova. Izuzetnost, dakle, nije čin, već navika.

Aristotel

visoko postavljeni standardi

“Tu smo da Vam omogućimo da dobijete proizvod koji zadovoljava sve standarde kvaliteta.”

Predan rad i posvećenost poslu, kao i fokus na poštovanju rokova izrade neki su od faktora zaslužnih da ZVEMIL ima 20 godina dugu istoriju u proizvodnji otpresaka.

Priča o nama

SKROMNI POČECI

Od kućne radionice sa 2 zaposlena naša firma je izrasla u malu, ali fleksibilnu i efikasnu proizvodnu kompaniju specijalizovanu za izradu otpresaka od pretežno bukovog i topolovog blind furnira.

Danas otac, sin i kćerka zajedno kombinuju svoja znanja i veštine u vođenju proizvodnje i poslovanja kako bi ostali konkurentni u industriji, i dalje sa akcentom na kvalitet pre svega.

NAŠA MISIJA

Naša misija je da ostanemo kvalitetan i pouzdan proizvođač otpresaka od furnira i komponenti za nameštaj, kontinuirano povećavajući naše tehnološke, prostorne i proizvodne kapacitete, kako bi opravdali očekivanja naših klijenata.

SOCIJALNA ODGOVORNOST

Kompanija  koordiniše upravljanje proizvodnim materijalima i u procesu je sertifikovanja proizvoda u skladu sa zahtevima međunarodnog FSC CoC standarda, jer već koristimo sirovine koje imaju strogo kontrolisano poreklo iz šuma kojima se upravlja na održiv način.

Smanjivanje količine otpada procenom proizvodnih operacija i vodeći računa o tome da su one što efikasnije.

Odlična saradnja

Zahvaljujući dobroj saradnji sa našim partnerima brojne škole, bioskopske i pozorišne sale, hoteli i restorani širom Srbije i regiona opremljeni su delovima nameštaja koji sadrže naše komponente.